FA EN AR
شنبه, 05 آبان 1403
◉ بنیاد غیر دولتی و عام المنفعه حامیان دانشگاه عدالت ◉
انتصاب جناب آقای دکتر حسین نورالدینی به سمت معاونت دانشجویی و فرهنگی  دانشگاه عدالت

انتصاب جناب آقای دکتر حسین نورالدینی به سمت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه عدالت

به گزارش روابط عمومی ، دکترحسین نورالدینی، طی حکمی از جانب دکتر محمدحسین بیاتی، رئیس دانشگاه عدالت به سمت معاونت دانشجویی و فرهنگی  دانشگاه منصوب شدند.
جناب آقای دکتر حسین نورالدینی باسلام و تحیّت با استعانت از خداوند متعال و استمداد از انفاس زکیه حضرت ولی اللّه الاعظم (عجل اللّه تعالی فرجه و ارواح العالمین له الفداء) جنابعالی را به سمت «معاونت دانشجویی و فرهنگی» منصوب می‌نمایم. ان شاء اللّه در پیشبرد مقاصد عالیه دانشگاه عدالت و تحقیق اهداف مرجع عالیقدر مسلمین حضرت آیة اللّه العظمی هاشمی شاهرودی (رحمه الله علیه) مؤید و منصور باشید.

تاریخ: 1403/07/29

دیدگاه‌ها