FA EN AR
۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
مدارک مورد نیاز و مراحل ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی سال 1401 دانشگاه عدالت

1-    تکمیل و چاپ کاربرگ تقاضا نامه جهت ثبت نام کارشناسی سال تحصیلی 1401دانشگاه مندرج درسایت گلستان به آدرس(https://golestan.edalat.ac.ir) با شناسه کاربریa012(aصفر12) + شماره ملی بدون عدد صفر از چپ به راست و رمز عبور کد ملی هر پذیرفته شده می باشد.

2-    تصویر شناسنامه از تمامی صفحات و کارت ملی یک سری.( در ورق A4)

3-    شش قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده تمام رخ و رنگی جدید

4-    تصویر و اصل مدرک دیپلم چهار ساله نظام قدیم یا دیپلم نظام جدید و ریزنمرات تائید شده با امضا و مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش آموزشی.

*اصل ویا گواهی مدرک پیش دانشگاهی با امضا و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش

*تکمیل فرم انصراف از تحصیل صرفاً برای دانشجویان اخراج آموزشی و انصرافی

تبصره : دانشجویان سال آخر دوره دیپلم می بایست (فارغ التحصیل حداکثر تا تاریخ 30/11/1401) فرم تعهد فراغت از تحصیل (فرم شماره 2و3) به پیوست را تکمیل و به تأیید معاون آموزشی دانشگاه ذیربط برسانند.

*اصل ویا گواهی مدرک دوره کاردانی حداکثر31/06/1400 فارغ التحصیل شده باشند.

5-    مدرکی که وضعیت نظام وظیفه (برادران مشمول) را مشخص نماید.

6-    تاییدیه تحصیلی (اخذ کد رهگیری از سامانه https://emt.medu.ir)

7-                   پذیرفتگان با سهمیه رزمندگان و یا ایثارگران در زمان ثبت نام ملزم به ارائه فرم و یا مدرکی با تایید سهمیه ثبت نامی خود از سوی ارگان های ذیربط به این دانشگاه اعلام نمایند.

* کلیه مدارک فوق الذکر می بایست در سامانه گلستان نیز بارگذاری گردد. پس از بارگذاری جهت تاییدیه کارشناسان با شماره02188497832-55 تماس گرفته شود و پس از تایید و پذیرش با مراجعه به سامانه گلستان(شناسه کاربری=شماره دانشجویی(رمز عبور=کدملی) در بخش منوی کاربر         ثبت نام        عملیات ثبت نام         ثبت نام اصلی پس از پرداخت شهریه تعیین شده به صورت الکترونیکی در سامانه نسبت به اخذ تماس دروس بارگذاری شده اقدام نمایند.

8-    کلیه پذیرفته شدگان لازم است اصل مدارک فوق را  پس از تکمیل اطلاعات اولیه در سامانه گلستان (https://golestan.edalat.ac.ir)به صورت حضوری در روزهای آتی که متعاقباً اعلام خواهد شد با رعایت پروتکل های بهداشتی به حوزه معاونت آموزشی ارائه نمایند،تا پذیرش نهایی صورت گیرد.

* دانشگاه برای دانشجویان پذیرفته شده نهایی در خصوص خوابگاه تعهدی نخواهد داشت.

* میزان شهریه این دوره براساس تعرفه مصوب وزارت محترم علوم، تحقیقات وفناوری و هیات امناء دانشگاه می باشد.

* در خصوص بارگذاری اطلاعات داوطلبان در سامانه گلستان مهلت تا روز سه شنبه مورخ  18/11/1401 می باشد.

معاونت آموزش وتحصیلات تکمیلی دانشگاه عدالت

تاریخ:
1401/11/16
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)