برگزاری مراسم تودیع و معارفه معاون اجرایی دانشگاه عدالت:
                                                                                          باسمه تعالی

مراسم تودیع دکتر کریمی پور معاون اجرایی سابق دانشگاه عدالت و معارفه دکتر رحیم باقری زیاری معاون اجرایی جدید دانشگاه عدالت در 4 اردیبهشت ماه در دانشگاه عدالت برگزار شد.

در این مراسم دکتر بیاتی ریاست دانشگاه دانشگاه در سخنانی ضمن تقدیر از خدمات و تلاش‌های دکتر کریمی پور در دوره مسئولیتی که در معاونت اداری و مالی به اقدامات انجام شده در جهت سامان دهی و تنسیق امور مربوطه ی این حوزه اشاره کرده و اظهار داشت: در طی مدت معاونت دکتر کریمی پور فعالیت های زیادی به منظور هدفمند شدن امور این حوزه انجام شده است که شایسته تقدیر است.

در ادامه این مراسم دکتر کریمی پور با آرزوی موفقیت برای معاونت جدید اجرایی اظهار داشت: برای آقای دکتر باقری زیاری آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم ایشان در فعالیت‌های اداری، مالی و اجرایی موفق باشند.

سپس دکتر باقری زیاری در سخنانی ضمن تشکر از حسن اعتماد رییس دانشگاه به ایشان اظهار امیدواری کرد با همکاری و تلاش همکاران خود بتواند در راستای انجام وظایف محوله موفق و تاثیرگذار باشد. در خاتمه این مراسم نیز ابلاغ مسئولیت دکتر باقری زیاری به ایشان تسلیم شد.

تاریخ:
1400/02/06
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)