1396/06/05
قابل توجه دانشجويان ورودي آزمون سراسري متقاضي استفاده از وام سفر به عتبات عاليات صندوق رفاه دانشجويي http://edalat.ac.ir/img/NoImage.jpg
آن دسته از دانشجويان ورودي آزمون سراسري كه متقاضي وام سفر به عتبات عاليات صندوق رفاه دانشجويي مي باشند جهت تكميل درخواست خود به امور دانشجويي مراجعه نمايند
. ميزان اين وام براي دانشجويان مجرد مبلغ 10,000,000 ريال و براي دانشجويان متاهل مبلغ 15,000,000 ريال مي باشد.
فرآيند اجرا:
1- ثبت نام متقاضي در سامانه ستاد
2- اخذ تاييديه اعزام از ستادعمره و عتبات دانشگاهيان و تحويل پرينت آن به امور دانشجويي
3- ثبت نام دانشجويان از طريق پورتال در سامانه صندوق رفاه
4- بارگذاري مستندات دانشجويان توسط دانشگاه در سامانه فاز 2
مدارك مورد نياز:
1- فرم تكميل شده تقاضاي وام عتبات
2- تصوير شناسنامه و كارت ملي متقاضي دريافت وام
3- تصوير سند ازدواج ، تصوير شناسنامه و كارت ملي همسر ( براي دانشجويان متاهل)
4- اصل و تصوير معرفينامه ستاد عتبات
5- تصوير گذرنامه
6- تصوير فيش واريزي بانكي جهت دريافت رواديد و بيمه و يا هر گونه مدرك دال بر خروج از كشور متقاضي
7- اصل و تصوير سند تعهد نامه ضامن كه مستلزم مراجعه دانشجو و ضامن جهت تنظيم تعهد نامه به يكي از دفاتر اسناد رسمي است (به همراه اصل شناسنامه و كارت ملي دانشجو و ضامن ، آخرين حكم كارگزيني و فيش حقوقي ضامن) البته كساني كه قبلا سند تعهدنامه محضري براي وام هاي ديگر به دانشگاه، ارائه كرده اند نيازي به ارائه دوباره اين سند ندارند.
8- شماره حساب بانك تجارت به نام دانشجوي متقاضي وام
گفتني است زمان بازپرداخت تسهيلات دريافتي ، پس از فراغت از تحصيل مطابق مقررات بازپرداخت وام هاي صندوق رفاه دانشجويان است و هر دانشجو تنها يكبار در مدت تحصيل مي تواند از اين وام استفاده نمايد و اين وام پس از طي مراحل بررسي و تاييد به حساب دانشجو(بانك تجارت) پرداخت مي گردد.
با تشكر
امور دانشجويي